Mainroad

Main Road Seven Vendégház

GALÉRIA-MAIN ROAD SEVEN

Nézd meg a házról készült képeinket, kattintsd végig a galériát!

Az asztalunk 8 személyre bővíthető, a használati utasítást a kredenc órás szekrényének hátoldalába találod. Gyújts be a kemencébe és süsd meg kedvenc ételedet. 8 személynek kényelmes, mosogatógép, mosó/szárítógép, TV, konyhai eszközök. A konyha bejárata a teraszról nyílik, ez azt jelenthi, hogy ha a konyhába akarsz menni akkor ki kell menned a kinti folyosóra.

Ez a legnagyobb szobánk 3 vendég számára kényelmes. Ebben a szobánkban egy franciaágyat, egy egyszemélyes ágyat és egy kisebb , nem kihúzható kanapét helyeztünk el. Ez a szobánk a gangról közelíthető meg és különálló szoba.

Tulipán szobánk egybenyitható a Napraforgó szobával, de  mindkét szoba külön bejárral rendelkezik és a köztes ajtó zárható, tehát két különálló szobának is felfogható. Ennek a szobának a bejárata a gangról nyílik. Tulipán szobánk három személyes, egy franciaágy és egy egyszemélyes ágy (hossza 185 cm) várja vendégeit.

Ez a legkisebb szobánk, egy franciaágy található benne, de kérésre egy összecsukható gyerekágyat el tudunk itt helyezni. Ez a szobánk a Tulipán szobával egybenyitható, bejárata a kinti folyosóról nyílik.

Fürdőszobánkon kívül házunk rendelkezik még egy külön WC-vel, ami a fürdőszoba mellett található.

Fürdőszobánk a gangról nyílik és zuhanyzóval felszerelt. A melegről padlófűtés és okostükör gondoskodik, melyről friss információkat kaphatsz az időjárásról is és nem párosodik még a legnagyobb gőzben sem. A fürdőszobában is találsz egy WC-t.

A gangról tudsz eljutni a Rózsa, Napraforgó szobáinkba, valamint itt találod a WC-t és a fürdőszobát is.

A kertben kialakítottunk egy sütögetőhelyet, ahol kedvedre grillezhetsz vagy szallonnát is süthetsz. Közvetlenül mellette található egy mini játszótér egy homokozóval és egy hintával, így könnyen szemmel tarthatod a gyermekeket miközben készül a vacsora. Ha szükséged van egy csokor friss fűszernövényre, bátran vegyél a magaságyásból található fűszernővényeinkről pár levelet, hiszen nincs is jobb a frissen szedett oregánónál, rozmaringnál vagy egy friss mentából készült limonádánál.

Teraszunkon 8 személynek kényelmes asztalt helyeztünk el. Ha fázol kapcsold be a gerendára helyezett fűtópanelt vagy hozz egyet a meleg takarók közül. A terasz ideális helyszín egy vacsorára, reggelira vagy csak egy jó beszélgetésre. Az arra kijelölt helyen dohányozhatsz is, a házba ne tedd!

VIDEO -Main Road Seven vendégház télen

Tekintsd meg drónnal készült rövid téli videónkat a házról és környékéről. .

KÉRDÉSED VAN? TÖLTSD KI A LENTI NYOMTATÁNYT ÉS KÜLD EL

Enquiry Form