Mainroad

TÖRTÉNETÜNK

Abban az időben, amikor még kétlaki életet éltünk, hétköznap Budapesten dolgoztunk, hétvégente meg Füzérradványban pihentünk sokat sétáltunk a faluba és csodáltuk a szebbnél szebb parasztházakat. Titokban reménykedtünk abba, hogy egyszer az egyik eladó lesz és lehetőségünk lesz megvenni. Nagyon örültünk , amikor eladó lett a Fűzérradvány Fő utca 7. alatti csodálatos parasztház és voltunk olyan szerencsések, hogy az előző tulajdonosok minket választottak és nekünk adták el a nyaralójukat. 2020 szeptemberében fogtunk neki a felujításnak, megszüntettük a nedvességet, új padlókat fektettünk le, a konyhába bevezettük a vizet és a kert is újjá született. A felujítás során arra törekedtünk, hogy a régi bútorokat meg tudjuk tartani, ezért felujítottuk és lefestettük őket. Ahol nem volt lehetséges a régi bútorok megmentése vagy pótlása, ott arra törekedtünk, hogy kényelmes , a századnak megfelelő megoldásokat találjunk, figyelembe véve a ház adottságait. A régi konyhában nem volt víz, ezért miután bekötöttük, helyet kapott egy mosó/szárítogép, egy modern gáztűzhely és sűtő valamint egy mosogatógép. Hogy a régi parasztházas hangulatot is megőrizzük, megbíztunk egy helyi kályhaépítő mestert, aki egy csodálatos kályhát varázsolt a konyhánkba, mellyel ugy gondoljuk, hogy sikerült vissza hozni a régi idők hangulatát. A régi kredencet saját kezüleg javitottuk ki,csiszoltunk le és festettük le egy új színre.
A lenti galériában összeválogattunk pár képet a felujításrol, érdemes megnézni.

Ismerj meg minket

Pár mondat rólunk

Czók Bernadett

Vendégház tulajdonos
A Hegyközben, Pálházán töltöttem gyerekkoromat és bár a vidéki élet mindíg is közel állt a szívemhez, nem gondoltam volna, hogy a sors egyszer úgy rendezi, hogy visszatalálok ide. Sok időt töltöttem Svájcban és Németországban, ahol egyetemi tanulmányokat folytattam. 7 év után visszatérve Magyarországra Budapesten éltem 13 évet és multinacionális cégeknél dolgoztam. Aztán megismerkedtünk Sándorral, összeházasodtunk, lett egy közös kislányunk és a sors úgy hozta, hogy visszatértem gyökereimhez. Szerencsére Sándor is beleszeretett ebbe a környékbe és itt kezdtünk el gazdálkodni, állatokat tartani és berendezkedni egy vidéki életre. Ez ennyi év fővárosi lét után kihivás, de egy teljesen más, nyugodt, természetközeli életet biztosít, amit rajtunk kívul kislányunk élvez a legjobban.

Uhrin Sándor

Vendégház tulajdonos
A fővárosban születtem de mindig is vonzott a vidéki élet. Mezőgazdasági középiskolai tanulmányok után vállalkozást indítottam és építőipari céget vezetek. Munka mellet szerepet vállalok a helyi közéletből is. A település fejlesztéséért sok áldozatot vállalok és szívemen viselem a falu sorsát. A Zempléni Hegység mindig is közel állt a szívemhez, ezért amikor lehetőségünk nyílt vendégházat nyitni, örömmel vágtunk bele ebbe az új kalandba. Családi házunk kertjében rengeteg saját termesztésü zöldség, gyümölcs terem, melyből feleségemmel együtt nyár végén befőttek, lekvárok, és pálinka készül, melyet saját kezüleg teszünk el. Gyönyörű a vidék, nagyon szeretjük a hegyeket és fontosnak tartjuk, hogy saját tojás, házilag termelt zöldség és gyümölcs kerüljön az asztalra. Reméljük, hamarosan személyesen is találkozunk.

Uhrin Ella Füzike

kislány
4 éves vagyok, óvodába járok és nagyon szeretek buborékot fújni, szaladgálni a kertbe a kutyámmal, Elzával és gombákat szedni az erdőben. Kedvencem minden ami rózsaszín, a pörgős szokny, a pityipang 🙂 és a jégkrém. Mesét nézni is nagyon szeretek, emellett sokat ugrálok az ugrálóváramba és festegetni is szoktam.

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA

A lenti lehetőségek egyikén tudsz minket elérni. Várjuk!

Hívj fel

Ha kérdésed van és telefonon szeretnéd megbeszélni, kérlek hívj fel minket

Küldj egy email-t

Ha inkább írni szeretnél, küldj egy email-t és ahogy tudunk, válaszolunk

Ha erre jársz, ugorj be

Ha éppen erre van dolgod és szeretnéd megnézni vendégházainkat, gyere át, szívesesen körbevezetünk ha éppen nincsen vendég. Telefonos egyeztetés szükséges.