Pipi Vityi-ló- SZÁLLÁSHELYÜNK jUNIUSTOL FOGLALTAHÓ

Pipi-Vityi-ló

Vendégházunkról pár mondatban

Mindig is szeretted a pipiket nézegetni és nem csak a tányéron? Vagy érdekelt, hogy milyen lehet egy baromfiudvarban ébredni? Vagy egyszerűen csak szeretnél egy ízléses , olcsó és tiszta szállást a Zemplénben és nem is annyira érdekelnek a tyúkok, de nem is gondolod őket zavaró tényezőnek?
Akkor itt a helyed !
Egy igazi kuriózum azoknak akik szeretik a természetet, élvezik, hogy egy faházban ébredhetnek, este szalonnát sütögethetnek vagy csak üldögélnek a kertben, a tyúkok pedig karnyújtásnyira kapirgálnak.
Pipi- Vityi-ló nevű vendégházunk szó szerint egy baromfiudvar kellős közepén helyezkedik el, természetesen az állatok egy elkerített nagy területen mászkálnak szabadon, így nem kell kellemetlen meglepetésekkel számolnod, ha kilépsz a kertbe és a tyúkszart kapargatnod a cipődről.
Természetesen bármikor átmehetsz hozzájuk, hogy közelebbről megnézd őket, de kérlek tartsd tiszteletben, hogy ezek az állatok nem fogyasztási célra tartott baromfiak, ha csak nem viszi el őket a róka vagy nem kapja el őket egy betegség, akkor végelgyengülésben fognak elpusztulni. Ezért ne kergesd őket vagy dobáld kővel és kizárólag olyan ételmaradékot kaphatnak, melyet előzőleg a házigazda jóváhagyott. Mi nagyon szeretjük őket, gondoskodunk róluk, kérlek ezt tartsd tiszteletben. Ha szerencséd van találsz pár tojást az alomban, amit meg is süthetsz reggelire. Ettől frissebb tojást sehol nem találsz.
A tyúkok között nem csak házityúkokat találsz, hanem részben ritka dísz baromfiakat mint pl. a fehér selyemtyúk, mely nagyon szelíd és úgy néz ki, mintha szőrős lenne vagy a maláj harci baromfit, elég gonosz tekintetük van, főleg a kakasnak, de nem bántakak. Atléta testalkata miatt nagyon izmos és egyben mókás látványt is nyújt, ahogy a hosszú lábaival menetel. Láthatsz nálunk pulykákat, libákat vagy indiai futókacsákat, melyek nagyon helyes pingvinre emlékeztető járásával, hamar megszeretteti magát. Kattints a galériára és ismerd meg a tyúkudvar lakóit.
Mivel a tyúkok korán kelnek és kukorékolnak már hajnalban, néha még éjszaka is, kérlek ezt vedd figyelembe a foglaláskor, ezzel a tulajdonságukkal sajnos nem tudunk mit csinálni. Valamint napközben is hangosak, főleg a pulyka meg a libák, de mivel elég nagy területük van szaladgálni, nem az ablakod alatt fognak kukorékolni.
A faház 2, maximum 3 felnőtt vagy 2 felnőtt 2 kisgyerek számára kényelmes a ház nagysága és az ágyak mérete miatt.
Egy kétszemélyes franciaágy és egy kinyitható kanapéval várunk.
A fürdőszoba kint helyezkedik el az udvaron egy külön helységben, ezért a faháznak egy kicsit kemping jellege van, de azért attól jóval kényelmesebb, főleg hogy csak ti tartózkodtok itt, nem kell senkivel sem osztozkodni a fürdőszobán.

 

 

VIDEO Tour

Kinek ajánljuk szállásunkat?

Mindenkinek aki szeret kirándulni, szeretné felfedezni a környéket, de elsősorban családoknak kisgyerekkel vagy két felnőttnek ideális. Szállásunkat azoknak a családoknak/pároknak ajánljuk akik szeretik az állatokat, nyugodt körülményekre vágynak és este esetleg szívesen grilleznek, bográcsoznak vagy sütnek szallonnát. 

SZOLGÁLTATÁSOK

Kérlek vedd figyelembe, hogy ez a szálláshelyünk jellegénél fogva nem tud kisállatokat fogadni. Bővebb magyarázatot lásd lent.

Különálló ház

Senki nem zavarja a nyugalmatokat, mert csak ti tartózkodtok a vendégházban. Túl sok szomszédotok sincs, de azért kérünk, tartsd be a házirendet és ne bömböltesd a zenét éjszaka.

Külterület

Mivel vendégházunk Füzérradvány külterületén helyezkedik el, a közvetlen közelben nem található se bolt se étterem- rendelni tudsz- ezért gondoskodj enni/innivalóról, mert a legközelebbi bolt eléréséhez szükséged lesz autóra vagy legalábbis egy biciklire.

Parkolás

Egy autónak elegendő parkolót biztosítunk, nem mintha félned kellene, hogy itt bárki is feltöri az autódat, de a kertben belül biztonságban tudhatod a kocsidat.

Család barát szálláshely

Szállásunkat kifejezetten ajánljuk gyermekes vendégeinknek, kiságyat, babakádat, etetőszéket igény szerint tudunk biztosítani. A szálláshely kertje is megfelel a kisgyermekes családok igényeinek.

1 franciaágy és egy kihúzható kanapé

Házunk méreténél fogva nem tud 3-nál több felnőttet fogadni, a kihúzható kanapén két kisgyerek elfér, de már két felnőtt nem.

A zuhanyzó és a WC egy különálló helyiségben helyezkedik el a kertben.

Kérlek vedd figyelembe, hogy a házban nincsen WC sem zuhanyzó, ha mosdóba akarsz menni, ki kell menned az udvarba. Ez jó idő esetén egyáltalán nem zavaró, viszont éjszaka vagy eső esetén az lehet.

KÁBEL TV

Ha esténként kedved támad tv-t nézni, ezt megteheted a konyhában elhelyezett tv-n. 100 műholdas csatornánk egyikén, reméljük megtalálod a neked megfelelő műsort.

LÉGKONDICIONÁLÓ

Vendégházunk légkondicionálóval felszerelt, ha fázol fűthetsz is vele, ha meleged van kapcsold be és pár percen belül már hűsölhetsz is a házban akár a legnagyobb kánikulában is

Kilátás a hegyekre

Vilyipusztáról gyönyörű kilátás nyílik a környező hegyekre, sétálj egyet és fedezd fel a környéket, gyalogszerrel könnyedén eljuthatsz Füzérradványba vagy csak sétálj egyet a környező mezőkön.

KISÁLLAT NEM HOZHATÓ

Pipi-Vityi-ló vendégházunkban sajnos nem tudunk kisállatokat fogadni, a kutyusok, ha még nem találkoztak pipikkel, veszélyesek lehetnek rájuk. Cicákat pedig azért nem tudunk fogadni, mert gyakran vannak kiscsibéink, melyekre a cicák sajnos előszeretettel vadásznak. Tudjuk, hogy vannak nagyon jól nevelt kedvencek, akik biztosan nem nyúlnának a baromfihoz, de mi ezt nem kockáztatjuk meg, nekünk is van macskánk és kutyánk és nagyon leleményesek, ha arról van szó, hogyan kell a kerítésen átjutni. Megértéseteket köszönjük..

Nézd meg foglalási naptárunkat

Csomagajánlataink

Minimum foglalás minden esetben 2 éjszaka, csomagtól függetlenül

Családi nyaralás
10% kedvezmény
  • Azoknak a kedves vendégeinknek, akik legalább 5 éjszakát foglalnak nálunk 10%-kedvezményt adunk a szállás árából.
  • A kedvezmény mellé egy kis üveg (0,3 dl) kistermelői pálinkával kedveskedünk.
  • A honlapon keresztüli foglalás esetén ird be a kuponkódot "5napkedvezmény" és a foglalás árából autómatikusan levonásra kerül a foglalás árának 10%-a.
Hétköznapi kedvezmény
hétfőtöl-csütörtökig
10000 HUF/ház/éj
  • Azoknak a vendégeinknek akik hétköznap jönnek hozzánk, vendégházunkat 12 000 Forint helyett 10 000 Forintért tudjuk kiadni.
  • A kedvezmény hétfőtöl csütörtökig tartó foglalások esetén érvényes.
Hétvége
Péntektől-vasárnapig
12000HUF/ház/éj
  • Hétvégére a ház ára péntektől vasárnapig 12 000 Forint/ház/éj létszámtól függetlenül. Tehát 4 személy (2 felnőtt, két gyerek esetén) a ház egy személyre csak 3000 Forint éjszakánként.
  • Ha nincs foglalás hétfőre, maradhattok akár estig is.

SZERETNÉL FOGLALNI?

Foglalási naptár

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező *Reserve of 1 available accommodations.

Pipi Vityi-ló rendelkezésre áll a kiválasztott dátumokon

Foglalás ára

HÁZIREND

Tisztelt Vendégeink!

Reméljük, hogy pihenésük örömteli és zökkenőmentes lesz. Ezért kérem Önöket, hogy az alábbiakban foglaltakat szíveskedjenek tudomásul venni, illetve betartani.
Köszönettel: Pipi-Vityi-ló vendégház


1. Check in – Check out információk
A szobákat/vendégházakat érkezési napon 14:00 órától biztosítjuk. Kérjük, hogy korábbi érkezési szándékát e-mailben vagy telefonon legyen kedves előre jelezni. Vasárnap, ha hétfőre nem várunk vendéget a szállást a vendégeink később is elhagyhatják felár felszámítása nélkül, de maximum este 8 ig.
A távozás napján a vendég a szobát/vendégházat poggyászával, együtt 11:00 óráig köteles elhagyni, és a bejelentkezéskor kapott kulcsot a bejelentkezéskor megbeszélt módon leadni.
A vendég tartózkodása ellenértékét legkésőbb végleges távozása előtt köteles a foglalási visszaigazolásban meghatározott módon kiegyenlíteni.
Fizetés nélküli távozás esetén az üzemeltető a rendőrségi feljelentés mellett jogi úton érvényesíti követelését a vendéggel szemben, amelynek költségeit a vendégre terheli.
Az utólag felmerült és ki nem egyenlített díj összegét az üzemeltető a vendég bankkártyájára is terheli.

2. Szobakulcs
A vendégek regisztráláskor házkulcsot kapnak. A kulcs elvesztése esetén távozáskor kártérítési összeget (5000 Ft) számolunk fel.

3. Látogatók
A vendégházakban csak a regisztrált vendégek tartózkodhatnak.

4. 14 év alatti vendégek
14 éven aluli gyermek csak szülői vagy más, általa megbízott cselekvőképes személy folyamatos felügyelete mellett tartózkodhat a vendégházban. A gyermek kísérői felelősséggel tartoznak a gyermek épségéért és az általa okozott károkért.Vendégházaink szolgáltatásait 14 év alatti vendég csak szülői vagy más, az általa megbízott cselekvőképes személy kíséretében veheti igénybe.

5. Biztonság
Értékeik megőrzése érdekében kérjük, hogy a kaput és a házat mindig zárják.
Tűzoltó palackok a házban találhatók. Tűz esetén a vendég köteles hívni a tűzoltókat valamint a házigazdát a megadott telefonszámon.

6. Tűzvédelem
A vendég gondatlanságából adódó tűzesetek okozta kár és a riasztások költsége a vendéget terheli. Gondatlanságból okozott tűzriasztás esetén annak költségét, de min. 25.000 Ft+ÁFA összeget a vendég megtéríteni köteles.

7. A vendégházak területére be nem vihető dolgok
A vendégházak területére nem vihetők be a hatályos jogszabályokban maró, gyúlékony vegyszernek, anyagnak minősített dolgok, a hatályos jogszabályokban tűzveszélyesnek és/vagy robbanásveszélyesnek minősített anyagok, tűzijáték, petárda, ezek alkatrészei, összetevői, hulladék, környezetre, egészségre ártalmas dolog pszichotrop anyag.
Ha a vendég az üzemeltető előzetes írásbeli engedélye nélkül nem bevihető dolgot visz be a vendégház területére, azt az üzemeltető a vendég költségére eltávolíthatja vagy eltávolíttathatja.
Az engedély nélkül bevitt dologban keletkezett kárért való felelősséget az üzemeltető kizárja.
A vendég teljes körű jogi és anyagi felelősséggel tartozik mindazon kárért és sérelemért, amelyet az engedély nélkül bevitt dolog okoz más vendégnek, harmadik személynek vagy az üzemeltetőnek.

8. Egyéni elektromos készülékek
Saját elektromos készülék okozta mindennemű kárért a vendég felel, a kárt a vendég köteles megtéríteni.

9. Házban található eszközök (bogrács, nyárs, elektromos berendezések)
A ház berendezéseit a vendég köteles rendeltetésszerűen használni, a rendeltetésellenes használatból eredő minden kárért a vendég felel.

10. Dohányzás
Vendégházaink nemdohányzóak. Ennek értelmében a vendégházak zárt helyiségeiben (beleértve a vendégszobákat is), közösségi területein, valamint a vendégházakhoz tartozó teljes nyílt területen – a dohányzásra kijelölt helyek kivételével – tilos a dohányzás, illetve az elektromos cigaretta használata.

11. A szomszédok és a falu nyugalma
A szomszédok és a falu nyugalma érdekében a kertben 22:00 óra után tilos a hangoskodás, zenélés, zajjal, lármával járó tevékenység, hangeffektusok keltése, a szobában zavaró hangerejű televíziózás, rádiózás stb.
A vendégházak területén időponttól függetlenül tilos minden olyan magatartás, viselkedés, amely zavarja mások nyugalmát, biztonságát, biztonságérzetét, magánszféráját; zaklatásnak minősül vagy minősülhet, alkalmas mások megfélemlítésére.
Az üzemeltető munkatársa jogosult figyelmeztetni a rendbontó és/vagy hangoskodó vendéget. Az első figyelmeztetés díjmentes, a második és harmadik figyelmeztetésért az üzemeltető egyenként 5.000 Ft összeggel terheli meg a figyelmeztetett vendég számláját. A harmadik figyelmeztetés után üzemeltető jogosult a vendéget a vendégházból visszafizetési és/vagy kártérítés kötelezettség nélkül haladéktalanul kiutasítani.
Üzemeltető kizárja a felelősségét minden olyan sérelemért, amelyet a vendég magatartása okoz más vendégnek.

12.Baromfiak
Ne zavarja, ne kergesse a kertben található baromfiakat, csak a házigazda által jóváhagyott ételmaradékot kaphatják, mely főleg zöldség, gyümölcs héj és maradék lehet. Kérem kérdezze meg a házigazdát, ha ezeken kívül bármi mást is szeretne nekik adni. A kerítést mindig gondosan zárják be maguk után ha esetleg a baromfiudvarban tartózkodnak. A baromfiak ha kimennek az utcára elütheti őket egy autó vagy más állat támadhatja meg őket. Kérlek vegye figyelembe, hogy egyes baromfiak értéke meghaladhatja a 15-20 ezer forintot, ha bizonyíthatóan azért lett baja, mert kergették, eltört a lába, rátapostak, nyitva hagyták a kaput, a házigazda a baromfi megtérítésére kötelezheti.

13. Wifi
A vendégházunkban Wifi rendszer üzemel, amelynek használata térítésmentes.
A vendég a Wifi csatlakozás jelszavát a bejelentkezéskor, a kulcsok átvételével egy időben kapja meg.
A Wifi folyamatos, megszakítás nélküli működését és elérhetőségét az üzemeltető nem garantálja.
A Wifi használata során vagy következtében a vendég készülékében vagy annak tartalmában keletkezett közvetlen vagy közvetett károkért az üzemeltető nem vállal felelősséget. A szolgáltatást a vendég a saját felelősségére és kockázatára veszi igénybe.

14. Parkolás
A vendégházak rendelkeznek kocsibeállóval. Kérjük, hogy lehetőség szerint ne az utcán parkoljanak.

15. Talált tárgyak
A talált tárgyakat az üzemeltető munkatársánál lehet leadni, ahol azt nyilvántartásba veszik. Az élelmiszert, élelmiszer jellegű cikkeket, gyógyszereket az üzemeltető megsemmisíti. A tárolható tárgyakat az üzemeltető 10 napig őrzi. Amennyiben a talált tárgy jogos tulajdonosa jelentkezik, személyazonosságát igazoló okirat felmutatásával és aláírásával, valamint az őrzéssel felmerült költségek megtérítése ellenében veheti át a tárgyat.

16. Vendégházunk kártérítési felelőssége
Az üzemeltető a vendég vendégházba bevitt dolgaiban keletkezett kárért nem tartozik felelősséggel.
A vendég a vendégház berendezéseit és egyéb szolgáltatásait rendeltetésszerűen, saját egészségi, fizikai, mentális állapotának tudatában és ismeretében használja, illetve veszi igénybe, ezért a nem rendeltetésszerű, illetve nem a vendég valós egészségi, fizikai, mentális állapotának megfelelő használatból, igénybevételtől eredő károkért való felelősségét az üzemeltető kizárja.

17. Hibajelentés
Kérjük Vendégeinket, hogy a vendégházakban tapasztalt mindennemű meghibásodást az üzemeltető részére haladéktalanul szíveskedjenek jelezni.

18. Károkozás
Gondatlanságból vagy szándékosan okozott kárt az üzemeltető az okozóval megtérítteti.

19. Kérdése van?
További szolgáltatásainkról és azok igénybevételéről az üzemeltető munkatársa ad felvilágosítást

KÉRDÉSED VAN?